1. Banditi

  Dé gratis MMO maffia game!
 1. Bandias

  Dé gratis MMO maffia game!
 1. Criminas

  Dé gratis MMO maffia game!
 1. BanditWars

  Dé gratis MMO maffia game!
 1. Mafiabase

  Stap in de wereld van de maffia!
 1. Maffiazi

  De leukste Banditi Online RPG game!
 1. Maffia4Gangsters

  Ben jij een echte maffiabaas?
 1. MaffiasNextKill

  Who's Your Next Kill!

Italië

Welkom op OneTwoGaming.nl.

One Two Gaming | De meest leuke MMORPG maffia games online. Speel gratis mee! is een online entertainmentdienst waar je de leukste gratis MMO maffia games van Nederland en Belgiië kunt vinden.

De spellen spelen zich voornamelijk af in Italië, behalve MaffiasNextKill. Dat speelt zich over de hele wereld af. Je begint met de rang 'Groentje'. Door misdaden te plegen, auto's te stelen, drugs te verhandelen en allerlei andere dingen verdien jij geld. Met dat geld kun je allerlei dingen kopen zoals: bescherming, geweren, noem maar op. Daardoor stijgt ook je power, de kracht die je hebt om iemand aan te vallen. Door veel power en geld te verzamelen bouw je respect op en kun je andere leden aanvallen, en zelfs hun graf insturen!

Maar daar blijft het niet bij. Je kan reizen naar andere landen/plaatsen, stations, havens en vliegvelden kopen, werken, en om niet te vergeten: in de gevangenis terecht komen!

Weet jij je zelfs zo omhoog te werken dat je je eigen familie kan starten? Samenwerken met andere gangsters en zo de meest gerespecteerde familie in de wereld van de maffia worden? Laat zien wat je kan!

De spellen van One Two Gaming zijn text based / tekst gebaseerde RPG (role playing games) ook wel MMORPG (massively multiplayer online role playing games) genoemd en dus geen 3D-games, waardoor het altijd, en vanaf iedere computer en iedere internetverbinding gespeeld kan worden! Er zijn altijd leden online waardoor het spel 24/7 interessant is en je kan spelen wanneer je maar tijd/zin hebt!

Denk jij te kunnen overleven in de onderwereld van de maffia?

Vastgoedobjecten

[Update]

Door One Two Gaming op 14 januari 2019.

Bij Bandias is de eigendommen pagina af en je kan nu zien wie de eigenaar is van een vastgoedobject. Ook kan je vanaf nu je vastgoedobject terug op de veiling zetten.

Kopen en verkopen (MaffiasNextKill)

[Update]

Door One Two Gaming op 10 januari 2019.

Bij MaffiasNextKill hebben we iets nieuws toegevoegd aan het kopen en verkopen van sommige dingen zoals, drugs, shop, familie shop en goederen verkopen. Je kan nu op een groen icoontje klikken om het maximaal aantal wat je kan kopen of verkopen automatisch in te vullen.

Familie Donatielogs (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 7 januari 2019.

Bij Bandias hebben we bij de familie nu de donatielogs aangepast. Je kan alle donaties van de hele ronde zien, en nu kan je ook de donaties van de afgelopen 30 dagen, 7 dagen of 24 uur bekijken.

Transactie Archief (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 5 januari 2019.

Bij Bandias hebben we bij de familie ook een transactie archief gemaakt, zodat je altijd kan zien waar het familie geld naartoe gaat of wat er binnen komt qua inkomsten.

Hyperloop (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 25 december 2018.

Bij Bandias hebben we de Hyperloop toegevoegd. Dat houdt in dat je nu om de 3 minuten kan reizen. Maar er staat wel tegenover dat je 1.000.000 moet betalen voor 1 kaartje. Ook kan je bieden op de veiling als je eigenaar wilt worden van een Hyperloop.