1. Bandias

  Dé gratis MMO maffia game!
 1. Mafiabase

  Stap in de wereld van de maffia!
 1. Maffiazi

  De leukste Banditi Online RPG game!
 1. Maffia4Gangsters

  Ben jij een echte maffiabaas?
 1. Crime Valley

  The World of Crime and Corruption!
 1. maffiastarter

  Start je eigen online maffiagame!

Italië

Welkom op OneTwoGaming.nl.

One Two Gaming | De meest leuke MMORPG maffia games online. Speel gratis mee! is een online entertainmentdienst waar je de leukste gratis MMO maffia games van Nederland en Belgiië kunt vinden.

De spellen spelen zich voornamelijk af in Italië, behalve MafiasNextKill. Dat speelt zich over de hele wereld af. Je begint met de rang 'Groentje'. Door misdaden te plegen, auto's te stelen, drugs te verhandelen en allerlei andere dingen verdien jij geld. Met dat geld kun je allerlei dingen kopen zoals: bescherming, geweren, noem maar op. Daardoor stijgt ook je power, de kracht die je hebt om iemand aan te vallen. Door veel power en geld te verzamelen bouw je respect op en kun je andere leden aanvallen, en zelfs hun graf insturen!

Maar daar blijft het niet bij. Je kan reizen naar andere landen/plaatsen, stations, havens en vliegvelden kopen, werken, en om niet te vergeten: in de gevangenis terecht komen!

Weet jij je zelfs zo omhoog te werken dat je je eigen familie kan starten? Samenwerken met andere gangsters en zo de meest gerespecteerde familie in de wereld van de maffia worden? Laat zien wat je kan!

De spellen van One Two Gaming zijn text based / tekst gebaseerde RPG (role playing games) ook wel MMORPG (massively multiplayer online role playing games) genoemd en dus geen 3D-games, waardoor het altijd, en vanaf iedere computer en iedere internetverbinding gespeeld kan worden! Er zijn altijd leden online waardoor het spel 24/7 interessant is en je kan spelen wanneer je maar tijd/zin hebt!

Denk jij te kunnen overleven in de onderwereld van de maffia?

Bandias is online.

[Nieuws]

Door One Two Gaming op 1 april 2018.

Bandias

Bandias is online, maar je kan je nog niet registreren. Wij zijn volop bezig met de development van Bandias. Houdt OneTwoGaming.nl in de gaten voor de nieuwste updates over de spellen.

Familie Uitbreidingen (Mafiabase, Maffiazi, Maffia4Gangsters)

[Update]

Door One Two Gaming op 15 maart 2018.

We hebben de familie uitgebreid met wat leuke updates om zo ook de familie meer toegevoegde waarden te geven in het spel.

Hieronder zie je de updates die er gemaakt zijn.
• Familie Bankpas.
• Familie Kluis.
• Familie Hitlist.
• Georganiseerde Familie Misdaad.

Nieuwe Updates (Mafiabase, Maffiazi, Maffia4Gangsters)

[Update]

Door One Two Gaming op 9 maart 2018.

Geluksrad en Familie Geluksrad

Op een tablet en smartphone was het niet mogelijk om aan het Geluksrad en Familie Geluksrad te draaien. Wij hebben dat nu aangepast zodat het wel kan. Het oude Geluksrad en Familie Geluksrad die op Flash draaiden hebben wij dan ook aangepast naar een bestand die niet op Flash draait, zodat het nu ook speelbaar is op een apparaat die geen Flash ondersteund.

Loterij

In de Headlines werd er al een melding als iemand loten koopt voor de Loterij. Maar nu kan je op de Loterij Pagina ook zien hoeveel loten elke speler heeft gekocht.

Rangen

Ook hebben we nieuwe rangen toegevoegd op elk spel. Die kan je overigens vinden op de Game Guide.

Sportrangen

Bij Maffia4Gangsters hebben we nieuwe sportrangen toegevoegd, die je overigens kunt vinden op de Game Guide.

OneTwoGaming.nl

[Nieuws]

Door One Two Gaming op 9 maart 2018.

Eerst even een korte geschiedenis les.

Eind 2014 is de voormalige Game-Studio OneTwoGaming gestopt. Het resultaat hiervan was dat op 30 december 2014 de spellen Banditi, Bandias, Criminas en BanditWars zijn gesloten. Hoewel de games forums korte tijd in stand zijn gehouden kan deze datum gezien worden als het einde van het tijdperk van browser-based maffia MMO's.

Maar niet getreurd, de browser-based maffia MMO's komen terug!

Als voormalige spelers van deze spellen, die ons vele uren plezier hebben bezorgd, vinden wij het zonde om dit genre van spellen verloren te zien gaan. Daarom hebben wij besloten om Banditi terug te halen. Bandias is terug onder de naam Bandios. Voornamelijk gedreven door nostalgie willen wij het plezier van deze oude maffia spellen beschikbaar stellen voor de nieuwe generaties. Onze spellen zijn geheel gratis te bespelen, want er valt genoeg callcredits te verdienen om gebruik te maken van de callcreditshop. Daarmee zijn de spellen van One Two Gaming volledig gratis. Momenteel zijn we vol op bezig met de development van de spellen.