1. Bandias

  Dé gratis MMO maffia game!
 1. Mafiabase

  Stap in de wereld van de maffia!
 1. Maffiazi

  De leukste Banditi Online RPG game!
 1. Maffia4Gangsters

  Ben jij een echte maffiabaas?
 1. Crime Valley

  The World of Crime and Corruption!
 1. maffiastarter

  Start je eigen online maffiagame!

Italië

Welkom op OneTwoGaming.nl.

One Two Gaming | De meest leuke MMORPG maffia games online. Speel gratis mee! is een online entertainmentdienst waar je de leukste gratis MMO maffia games van Nederland en Belgiië kunt vinden.

De spellen spelen zich voornamelijk af in Italië, behalve MafiasNextKill. Dat speelt zich over de hele wereld af. Je begint met de rang 'Groentje'. Door misdaden te plegen, auto's te stelen, drugs te verhandelen en allerlei andere dingen verdien jij geld. Met dat geld kun je allerlei dingen kopen zoals: bescherming, geweren, noem maar op. Daardoor stijgt ook je power, de kracht die je hebt om iemand aan te vallen. Door veel power en geld te verzamelen bouw je respect op en kun je andere leden aanvallen, en zelfs hun graf insturen!

Maar daar blijft het niet bij. Je kan reizen naar andere landen/plaatsen, stations, havens en vliegvelden kopen, werken, en om niet te vergeten: in de gevangenis terecht komen!

Weet jij je zelfs zo omhoog te werken dat je je eigen familie kan starten? Samenwerken met andere gangsters en zo de meest gerespecteerde familie in de wereld van de maffia worden? Laat zien wat je kan!

De spellen van One Two Gaming zijn text based / tekst gebaseerde RPG (role playing games) ook wel MMORPG (massively multiplayer online role playing games) genoemd en dus geen 3D-games, waardoor het altijd, en vanaf iedere computer en iedere internetverbinding gespeeld kan worden! Er zijn altijd leden online waardoor het spel 24/7 interessant is en je kan spelen wanneer je maar tijd/zin hebt!

Denk jij te kunnen overleven in de onderwereld van de maffia?

Familie bedrijven (Mafiabase, Maffiazi, Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 21 mei 2018.

Bij Mafiabase en Maffiazi zijn de familie bedrijven aangepast. Eerst kon elke familie alle bedrijven upgraden. Nu kan dat niet meer en heb je leden nodig om de familie bedrijven te upgraden, zodat het ook de moeite loont om meer leden aan te nemen in je familie.

Ook hebben we bij Bandias de familie bedrijven toegevoegd. Momenteel werkt die nog gewoon op de oude manier.

Familierechten + wachttijden (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 21 mei 2018.

Bij Bandias.nl hebben we familierechten toegevoegd. Zodat je kan zien welke familie rang toegang heeft om een familieoptie uit te voeren. Ook hebben we wachttijden toegevoegd aan de familie, zodat je precies kan zien wanneer je weer een familie misdaad kan doen.

Familiebeheer (Mafiabase, Maffiazi, Maffia4Gangsters)

[Update]

Door One Two Gaming op 17 mei 2018.

Bij Mafiabase, Maffiazi en Maffia4Gangsters hebben we het familiebeheer helemaal op de schop gegooid. We hebben er betere meldingen aan toegevoegd, zowel succesvolle meldingen als foutmeldingen. Ook hebben we bij Mafiabase en Maffiazi het uiterlijk veranderd, wat bij Maffia4Gangsters daarvoor al was gebeurd.

Bescherming kopen voor een familielid (Mafiabase)

[Update]

Door One Two Gaming op 13 mei 2018.

Bij Mafiabase is het vanaf nu mogelijk om voor familieleden bescherming te kopen. Je kan kiezen of je 24 uur of 48 uur bescherming voor ze koopt. Uiteraard krijgt de familielid waar bescherming voor gekocht wordt hier een berichtje over.

Registreren + Activatiemail (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 11 mei 2018.

Het is nu de bedoeling dat je je account gaat bevestigen als je Bandias wilt gaan spelen. Zonder je account te bevestigen kan je niet inloggen. Bij registratie krijg je 28 callcredits cadeau van het huis en als je je account via je email adres bevestigd dan krijg je nog eens 10 callcredits cadeau.