1. Game Guide

Steden / Landen.

Er is altijd wel een reden waarom je naar een andere stad / land moet reizen. De gangster die je wilt afmaken zit in een andere stad / land of je wilt je drugs, drank en tabak verkopen voor de beste prijs. Daarnaast zit er in elke stad / land unieke opties die je niet in andere steden / landen hebt.

Hieronder vindt je de landen van Banditi.

Landen

Hieronder vindt je de landen van Bandias.

Landen

Hieronder vindt je de steden van Mafiabase, Maffiazi en Maffia4Gangsters.

Steden

Hieronder vindt je de landen van MaffiasNextKill.

Landen

Aanvallen.

Geweld is een groot onderdeel van de criminele onderwereld, en gangsters aanvallen hoort daarbij. Door andere gangsters aan te vallen kan je extra geld verdienen. Bij elke overwinning op een andere gangster verliest hij een deel van zijn contante geld. Daarnaast verliest hij ook nog eens gezondheid. (Dat betekent dat je andere spelers kunt vermoorden)! Om het voor iedereen leuk te houden zit er natuurlijk wel een limiet op het aanvallen. Een persoon kan maximaal 10 keer per uur worden aangevallen.

Er zitten natuurlijk ook nadelen aan het aanvallen van andere gangsters: je moet meer power hebben dan je tegenstander. Kies dus goed je slachtoffers uit, want wanneer een aanval niet slaagt, zakt je eigen gezondheid in plaats van die van je slachtoffer.

Het kan voorkomen dat je een andere gangster niet kunt aanvallen, dit kan onder andere komen doordat:

Je onder bescherming staat. (Geld niet voor Mafiabase, Maffiazi en Maffia4Gangsters).
Je slachtoffer onder bescherming staat.
Je slachtoffer op vakantie is.
Je aan je aanvalslimiet zit.
Je slachtoffer is al 10 keer aangevallen.

Ga naar pagina:
<< Vorige| 1 | ... | 4 | Volgende >>