1. Nieuws

Voorproefje Bandias.nl

[Nieuws]

Door One Two Gaming op 1 mei 2018.

Bandias

De ingame layout van Bandias.nl is al helemaal klaar. Hier alvast een voorproefje van hoe die er tot nu toe uitziet.

Bandias is online.

[Nieuws]

Door One Two Gaming op 1 april 2018.

Bandias

Bandias is online, maar je kan je nog niet registreren. Wij zijn volop bezig met de development van Bandias. Houdt OneTwoGaming.nl in de gaten voor de nieuwste updates over de spellen.

OneTwoGaming.nl

[Nieuws]

Door One Two Gaming op 9 maart 2018.

Eerst even een korte geschiedenis les.

Eind 2014 is de voormalige Game-Studio OneTwoGaming gestopt. Het resultaat hiervan was dat op 30 december 2014 de spellen Banditi, Bandias, Criminas en BanditWars zijn gesloten. Hoewel de games forums korte tijd in stand zijn gehouden kan deze datum gezien worden als het einde van het tijdperk van browser-based maffia MMO's.

Maar niet getreurd, de browser-based maffia MMO's komen terug!

Als voormalige spelers van deze spellen, die ons vele uren plezier hebben bezorgd, vinden wij het zonde om dit genre van spellen verloren te zien gaan. Daarom hebben wij besloten om Banditi terug te halen. Bandias is terug onder de naam Bandios. Voornamelijk gedreven door nostalgie willen wij het plezier van deze oude maffia spellen beschikbaar stellen voor de nieuwe generaties. Onze spellen zijn geheel gratis te bespelen, want er valt genoeg callcredits te verdienen om gebruik te maken van de callcreditshop. Daarmee zijn de spellen van One Two Gaming volledig gratis. Momenteel zijn we vol op bezig met de development van de spellen.