1. Over OTG

Wat is OTG?

De spellen van One Two Gaming zijn verschillende remakes van de originele Banditi door OneTwoGaming.com, die op
30 december 2014 is gesloten. Waarnaar wij het domeinnaam OneTwoGaming.nl hebben geregistreerd om verder te gaan waar hun zijn gestopt voor de echte Banditi fans zoals wijzelf.

Banditi.nl is overigens het begin geweest van Banditi en Bandias. Waar later Criminas en BanditWars uit zijn ontstaan. Banditi en Bandias zijn in het begin nagemaakt en te downloaden gezet op sommige fora. Ze heten de Banditi clone en OSbanditi source en zijn dus niet de orginele sourcen van One Two Gaming die wij overigens sinds 2009 wel bezitten.

Onze eigen spel Mafiabase stampt uit het jaar 2009 en heeft toen door de jaren heen rond de 4.000 leden gekregen. Maffiazi komt ook uit dat jaar en heeft rond de 3.500 leden gehad, waar wijzelf Arjin Prins (macgyver) en Diana de Jong (Daan1987) op begonnen zijn. Zo zijn wij Mafiabase begonnen, waaruit wij later ook Maffiazi en Maffia4Gangsters hebben gemaakt. Nadat wij er vier jaar uit zijn geweest en besloten hebben na vier jaar terug te komen hebben wij het ledenbestand geleegd en besloten om opnieuw te beginnen. Ook hebben we MaffiasNextKill, die wij overigens hebben overgenomen in het jaar 2011.

Alle updates die je vindt op Mafiabase.nl, Maffiazi.nl, Maffia4Gangsters.nl en MaffiasNextKill.nl zijn door ons A Prins en D de Jong gemaakt, waardoor ze ook auteursrechtelijk beschermt zijn en mogen de nieuwe updates niet nagemaakt en/of gebruikt worden. De oude updates daarintegen hebben wij op de verbeterde Banditi clone hebben gezet en in 2014 vrijgegeven, omdat we toen gestopt waren en mogen die gewoon wel gebruikt worden. Mits de mensen in de paginabron onze naam blijven vermelden, aangezien wij de makers zijn van die updates. Doet u dat niet dan bent u in overtreding. Zie Auteurswet Artikel 25. De source die nu online staat op Mafiabase.nl is de orginele source van Banditi die niet is vrijgegeven en ook niet zal worden vrijgegeven door ons net zoals de rest van onze spellen.

Ik heb Banditi, Bandias, Criminas en BanditWars gespeeld toen het van OneTwoGaming.com was. Bestaat mijn account nog?

Nee, Banditi, Bandias, Criminas en BanditWars zijn opgeschoond om een herstart te maken. De ander spellen zijn onze eigen spellen en nieuwer. Deze hebben wij ook ondergebracht bij One Two Gaming. Mafiabase.nl, Maffiazi.nl en Maffia4Gangsters.nl draaien wel op de orginele begin source van Banditi die wij in bezit hebben vanaf 2009. Maar toch zijn ze heel anders te spelen en hebben zo ook ieder hun een eigen unieke dingen. Ook vindt je niet dezelfde updates die toen der tijd op Banditi, Bandias, Criminas en BanditWars zaten. Alle spellen van One Two Gaming moet u als een zelfstandig spel zien en het is ook niet toegestaan om reclame te maken van de ene spel van OTG naar de andere spel van OTG. One Two Gaming heeft de meeste orginele Banditi sourcen en updates van de Benelux.

Wij wensen alle spelers veel speelplezier met de spellen van One Two Gaming.