1. Updates

Familie bedrijven (Mafiabase, Maffiazi, Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 21 mei 2018.

Bij Mafiabase en Maffiazi zijn de familie bedrijven aangepast. Eerst kon elke familie alle bedrijven upgraden. Nu kan dat niet meer en heb je leden nodig om de familie bedrijven te upgraden, zodat het ook de moeite loont om meer leden aan te nemen in je familie.

Ook hebben we bij Bandias de familie bedrijven toegevoegd. Momenteel werkt die nog gewoon op de oude manier.

Familierechten + wachttijden (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 21 mei 2018.

Bij Bandias.nl hebben we familierechten toegevoegd. Zodat je kan zien welke familie rang toegang heeft om een familieoptie uit te voeren. Ook hebben we wachttijden toegevoegd aan de familie, zodat je precies kan zien wanneer je weer een familie misdaad kan doen.

Familiebeheer (Mafiabase, Maffiazi, Maffia4Gangsters)

[Update]

Door One Two Gaming op 17 mei 2018.

Bij Mafiabase, Maffiazi en Maffia4Gangsters hebben we het familiebeheer helemaal op de schop gegooid. We hebben er betere meldingen aan toegevoegd, zowel succesvolle meldingen als foutmeldingen. Ook hebben we bij Mafiabase en Maffiazi het uiterlijk veranderd, wat bij Maffia4Gangsters daarvoor al was gebeurd.

Bescherming kopen voor een familielid (Mafiabase)

[Update]

Door One Two Gaming op 13 mei 2018.

Bij Mafiabase is het vanaf nu mogelijk om voor familieleden bescherming te kopen. Je kan kiezen of je 24 uur of 48 uur bescherming voor ze koopt. Uiteraard krijgt de familielid waar bescherming voor gekocht wordt hier een berichtje over.

Registreren + Activatiemail (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 11 mei 2018.

Het is nu de bedoeling dat je je account gaat bevestigen als je Bandias wilt gaan spelen. Zonder je account te bevestigen kan je niet inloggen. Bij registratie krijg je 28 callcredits cadeau van het huis en als je je account via je email adres bevestigd dan krijg je nog eens 10 callcredits cadeau.

Callcreditshop vernieuwd + Callcredits logs gemaakt (Bandias.nl)

[Update]

Door One Two Gaming op 10 mei 2018.

De callcreditshop is onder handen genomen en is een klein beetje vernieuwd. We hebben een paar kleine aanpassingen gedaan. Ook hebben we nu callcredit logs gemaakt, zodat je precies kan zien hoeveel callcredits je hebt gekocht, gekregen en verdiend en je kan ook precies zien waar je je callcredits aan uit hebt gegeven.

Nieuwe Betaaloptie SMS (Mafiabase, Maffiazi, M4G, Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 6 mei 2018.

Het is nu ook mogelijk om op Mafiabase.nl, Maffiazi.nl, Maffia4Gangsters.nl en Bandias.nl callcredits te kopen via SMS. Deze werkt ook in Happy Hour, dan zal je dubbele callcredits krijgen.

Promotie (Bandias.nl)

[Update]

Door One Two Gaming op 3 mei 2018.

Vrienden Uitnodigen.

Bij Bandias.nl is het nu mogelijk om je vrienden uit te nodigen via email. Je kan kiezen uit een voorbeeld bericht, maar je kan ook zelf iets verzinnen natuurlijk. Stuur de link van je referral altijd mee zodat jij ook nog beloond wordt als iemand zich aanmeld via jouw link.

Aanmeld Competitie.

Vrienden uitnodigen doe je natuurlijk niet helemaal voor niets. Als iemand zich aanmeld via jouw link dan krijg je sowieso € 1.000.000 contant geld.

Maar het is niet voor niets een aanmeld competitie. Elke zondag wordt bekeken hoeveel spelers zich aan hebben gemeld via jouw link. Iedere speler die de rang Zakkenroller / Zakkenrolster of hoger heeft telt als 1 punt.

Degene met de meeste punten krijgt het aantal behaalde punten keer 60 in credits als prijs. Ben je geen eerste geworden? Dan neem je je punten mee naar de volgende week. Als je wint dan tellen de spelers met de rang Zakkenroller / Zakkenrolster of hoger niet meer mee.

Promotie Banners.

Ook hebben we een aantal banners gemaakt voor Bandias.nl. Deze banners kun je gebruiken om op andere sites te plaatsen zodat we meer leden krijgen.

Callcreditshop Aanpassing (Mafiabase & Maffia4Gangsters)

[Update]

Door One Two Gaming op 29 april 2018.

We hebben een kleine aanpassing gedaan aan de Callcreditshop op Mafiabase.nl en Maffia4Gangsters.nl.

Het is nu namelijk mogelijk om respectpunten te kopen. Deze zijn niet voor jezelf, want wij vinden dat je respect hoort te verdienen en niet hoort te kopen. Deze respectpunten zijn namelijk om weg te geven als je bijvoorbeeld meer leden per dag respect wilt geven.

Avatar systeem vernieuwd (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 28 april 2018.

Op Bandias.nl hebben we het avatar systeem vernieuwd. We hebben keus genoeg en je kan kiezen uit verschillende categorieën. Voor ieder wat wils dus.

Ga direct naar pagina:
<< Vorige | 1 | 2 | ... | 1 | 2 | Volgende >>