1. Updates

Voordeelpakket € 50,- (Mafiabase)

[Update]

Door One Two Gaming op 20 september 2018.

Op Mafiabase hebben we een nieuw pakket toegevoegd aan de voordeelpakketten. Eerst was het alleen mogelijk om pakketten van € 5, 10 en 20 euro te kopen, nu is het ook mogelijk om pakketten van 50 euro te kopen.

Familie Bescherming (Mafiabase & Maffia4Gangsters)

[Update]

Door One Two Gaming op 2 september 2018.

Op Mafiabase en Maffia4Gangsters hebben we een kleine update toegevoegd. Het is nu mogelijk om familie bescherming te kopen. Dat houdt in dat je in de callcreditsshop familie bescherming kunt kopen en dan kunnen andere families de familie die bescherming heeft gekocht niet meer aanvallen. Zodat de familie die bescherming heeft niet bang hoeft te zijn dat zijn of haar geld wordt gejat.

Rangen en sportrangen (MaffiasNextKill)

[Update]

Door One Two Gaming op 4 augustus 2018.

Bij MaffiasNextKill hebben we een aanpassing gedaan aan de rangen en de sportrangen. Je kreeg niks als je een rang omhoog was gegaan en daar hebben wij dus nu verandering in gebracht. Nu krijg je bij sommige rangen en sportrangen een cadeautje wat ook in je privé bericht komt te staan als je iets krijgt.

Respectpunten weggeven (MaffiasNextKill)

[Update]

Door One Two Gaming op 3 augustus 2018.

We hebben een kleine aanpassing gedaan aan de Callcreditshop op MaffiasNextKill.nl.

Het is nu namelijk mogelijk om respectpunten te kopen. Deze zijn niet voor jezelf, want wij vinden dat je respect hoort te verdienen en niet hoort te kopen. Deze respectpunten zijn namelijk om weg te geven als je bijvoorbeeld meer leden per dag respect wilt geven.

Familie opzeggen (Mafiabase, Maffiazi, M4G, Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 16 juli 2018.

Bij Mafiabase, Maffiazi, Maffia4Gangsters en Bandias hebben we een kleine aanpassing gemaakt als je de familie wilt opzeggen / verlaten.

Als je op de link klikte om de familie op te zeggen of te verlaten dan werd de familie ook meteen opgezegd of je had de familie meteen verlaten. Nu is het zo dat je eerst een bevestiging krijgt of je de familie wel echt wilt opzeggen / verlaten. Aangezien je er ook per ongeluk op kan klikken, wat al een paar keer is gebeurd.

Nu kan je dus gewoon gerust op de link klikken zonder dat de familie meteen weg is of dat je uit de familie bent gezet.

Familie Updates (MaffiasNextKill)

[Update]

Door One Two Gaming op 13 juli 2018.

Bij MaffiasNextKill is er zojuist iets nieuws gelanceerd, de familie bankpas en familie kluis.

De bankpas houdt in dat je vanaf nu alleen gebruik kunt maken van de familiebank als de familie een bankpas heeft gekocht.

In de familiekluis kan je geld storten en halen. Hier krijg je geen rente over en niemand kan zien hoeveel een familie in de familiekluis heeft liggen. De familie moet wel eerst een kluis kopen in de familie shop.

Nieuwe Betaalopties SMS en PayPal (MaffiasNextKill)

[Update]

Door One Two Gaming op 9 juli 2018.

Ook op MaffiasNextKill hebben we er een nieuwe betaaloptie bij gemaakt. Om aan callcredits te komen is het nu mogelijk om dat te doen via SMS.

Ook werkt deze in Happy Hour. Dan zal je net als bij de telefoon dubbele callcredits ontvangen.

En je kan nu ook betalen via PayPal.

Statistieken (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 15 juni 2018.

Op Bandias.nl hebben we een statistieken pagina gemaakt. Dat houdt in dat we van elke ronde bijhouden wie er in de top 5 stonden. Je kan de statistieken pagina zien door op Meer Statistieken te klikken aan de linkerkant als je bent ingelogd.

Ledenlijst (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 13 juni 2018.

Op Bandias.nl is de ledenlijst vernieuwd. Eerst was het alleen mogelijk om de leden te sorteren op power, geld, online leden en vermoorde leden. Maar nu kan je de leden ook sorteren op respect, killers en land.

Familiebeheer + Familie Overdragen (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 30 mei 2018.

Bij Bandias hebben we nu ook het familiebeheer vernieuwd. Hier zijn nu ook succesvolle meldingen en foutmeldingen aan toegevoegd. Ook kan je de familie nu overdragen aan een ander familielid.

Ga direct naar pagina:
<< Vorige | 1 | 2 | 3 | ... | 2 | 3 | Volgende >>