1. Updates

Callcredit rad (Mafiabase, Maffiazi, Maffia4Gangsters)

[Update]

Door One Two Gaming op 20 mei 2019.

Mafiabase, Maffiazi en Maffia4Gangsters hebben een nieuwe nieuwe update, het callcredit rad. Die zal te voorschijn komen iedere vrijdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur. Je kan hem dan vinden aan de linkerkant, in het kolom "Callcredits". Je kan dan een uur lang om de 10 minuten draaien voor gratis callcredits.

Wil je ook profiteren van de gratis callcredits actie? Kom dan iedere vrijdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur online bij Mafiabase, Maffiazi of Maffia4Gangsters.

Trouw update (Mafiabase, Maffiazi, Maffia4Gangsters, Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 23 april 2019.

Bij Mafiabase, Maffiazi, Maffia4Gangsters en Bandias hebben we het trouwen uitgebreider gemaakt. Hieronder de aanpassingen op een rij.

• Je moet nu eerst een verlovingsring kopen voordat je iemand ten huwelijk kan vragen.
• Als je het huwelijksaanzoek hebt geaccepteerd ben je niet meer meteen getrouwd. Je moet nu eerst trouwbenodigdheden kopen voordat je daadwerkelijk getrouwd bent.
• Je kunt nu voor andere leden boeketten kopen.
• De boeketten die je hebt gekregen van anderen kun je bekijken door op Trouwen te klikken en dan laatste tabje, Boeketten.
• Als je vermoord wordt krijg je automatisch een rouwkrans.

Trouwen - Partner in Crime (Mafiabase, Maffiazi, M4G, Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 17 april 2019.

Trouwen cancelen.

Bij Mafiabase, Maffiazi, Maffia4Gangsters en Bandias hebben we wat kleine aanpassingen gedaan aan trouwen. Het is nu mogelijk om een huwelijksaanzoek die jij hebt gedaan zelf te cancelen, als je je toch bedenkt en niet met die persoon wilt trouwen. Je zal dan je geld wat die aanzoek gekost heeft terug krijgen.

Valentijnsdag.

Ook hebben we gemaakt dat als het Valentijnsdag is dat je dan gratis kan trouwen. Mocht je je dan gaan bedenken zal je geen geld terug ontvangen aangezien de aanzoeken op Valentijnsdag geheel gratis zijn.

Partner in Crime.

Bij Mafiabase en Maffia4Gangsters hebben we wat kleine aanpassingen gedaan aan partner in crime. Het is nu mogelijk om een partner in crime aanvraag die jij hebt gedaan zelf te cancelen, als je je toch bedenkt en niet zijn/haar partner in crime wilt worden. Je zal dan je geld wat die aanvraag gekost heeft terug krijgen.

Forum doorzoeken

[Update]

Door One Two Gaming op 2 april 2019.

Bij Mafiabase, Maffiazi, Maffia4Gangsters, MaffiasNextKill en Bandias kan je nu het forum doorzoeken als je iets zoekt wat je niet kunt vinden. Je kunt zoeken op gebruikersnaam, onderwerp en berichttekst. En bij MaffiasNextKill is het ook mogelijk om te zoeken in de forum categorieën.

Aandelen (Maffia4Gangsters)

[Update]

Door One Two Gaming op 13 maart 2019.

Bij Maffia4Gangsters is er een nieuwe update bijgekomen, Aandelen. Je kan aandelen kopen voor het bedrag van de koersen. Elke 10 minuten veranderen de koersen en dan kan je ze verkopen als de koersen hoger liggen of houden als ze lager liggen. Je kan 5.000 aandelen per dag kopen.

Wapens stelen van andere speler (Mafiabase)

[Update]

Door One Two Gaming op 11 maart 2019.

Bij Mafiabase is er vandaag een update gelanceerd, namelijk dat je wapens kan stelen van een andere speler. Als je bescherming hebt kunnen je wapens niet gestolen worden.

Scooters stelen van andere speler (Maffia4Gangsters)

[Update]

Door One Two Gaming op 10 maart 2019.

Bij Maffia4Gangsters is er vandaag een update gelanceerd, namelijk dat je scooters kan stelen van een andere speler. Als je bescherming hebt kunnen je scooters niet gestolen worden.

Fietsen stelen van andere speler (Maffiazi)

[Update]

Door One Two Gaming op 10 maart 2019.

Bij Maffiazi is er vandaag een update gelanceerd, namelijk dat je fietsen kan stelen van een andere speler. Als je bescherming hebt kunnen je fietsen niet gestolen worden.

Auto's stelen van andere speler (MaffiasNextKill)

[Update]

Door One Two Gaming op 9 maart 2019.

Bij MaffiasNextKill is er sinds vandaag een update gelanceerd, namelijk dat je auto's kan stelen van een andere speler. Je kan uiteraard je auto's die je niet kwijt wilt ook veilig zetten door garages te kopen bij de huizenmarkt. Je kan maximaal 10 garages kopen en in elke garage kun je 6 auto's parkeren.

Voertuigen stelen andere spelers (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 18 februari 2019.

Bij Bandias kan je nu voertuigen stelen van andere leden. Je ziet deze link staan op een profiel van een andere speler, maar dat voertuig moet zich dan wel in het land bevinden waar jij bent.

Ga direct naar pagina:
<< Vorige | 1 | 2 | 3 | ... | 6 | 7 | Volgende >>