1. Updates

Vastgoedobjecten

[Update]

Door One Two Gaming op 14 januari 2019.

Bij Bandias is de eigendommen pagina af en je kan nu zien wie de eigenaar is van een vastgoedobject. Ook kan je vanaf nu je vastgoedobject terug op de veiling zetten.

Kopen en verkopen (MaffiasNextKill)

[Update]

Door One Two Gaming op 10 januari 2019.

Bij MaffiasNextKill hebben we iets nieuws toegevoegd aan het kopen en verkopen van sommige dingen zoals, drugs, shop, familie shop en goederen verkopen. Je kan nu op een groen icoontje klikken om het maximaal aantal wat je kan kopen of verkopen automatisch in te vullen.

Familie Donatielogs (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 7 januari 2019.

Bij Bandias hebben we bij de familie nu de donatielogs aangepast. Je kan alle donaties van de hele ronde zien, en nu kan je ook de donaties van de afgelopen 30 dagen, 7 dagen of 24 uur bekijken.

Transactie Archief (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 5 januari 2019.

Bij Bandias hebben we bij de familie ook een transactie archief gemaakt, zodat je altijd kan zien waar het familie geld naartoe gaat of wat er binnen komt qua inkomsten.

Hyperloop (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 25 december 2018.

Bij Bandias hebben we de Hyperloop toegevoegd. Dat houdt in dat je nu om de 3 minuten kan reizen. Maar er staat wel tegenover dat je 1.000.000 moet betalen voor 1 kaartje. Ook kan je bieden op de veiling als je eigenaar wilt worden van een Hyperloop.

Drank + Adviseurs

[Update]

Door One Two Gaming op 21 december 2018.

Drank.

Bij Bandias hebben we de Drank toegevoegd, die kan je in de rechter kolom zien onder Drugs. En je kan zien bij de Logs hoeveel geld je hebt hebt uitgegeven aan Drank of hoeveel geld je hebt gekregen met het verkopen van Drank.

Adviseurs.

Ook hebben we de Adviseurs toegevoegd. Die kan je vinden door op Callcredits te klikken.

Vijanden - Blacklist (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 18 december 2018.

Bij Bandias hebben we het vijanden en blacklist systeem aangepast.

Blacklist.

Als je een bericht krijgt van iemand, wat jou niet bevalt, dan kan je hem of haar op je Blacklist zetten via het berichtje zelf. Achter de naam staat (Blacklist).

Vijanden.

Als je iemand op je vijandenlijst wilt zetten omdat je bijvoorbeeld in oorlog bent met die persoon, dan moet je gewoon naar zijn of haar profiel gaan en klikken op Vijand. Overigens kan de speler die jij op jouw vijandenlijst hebt staan jou wel een bericht sturen.

Gevangenis (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 17 december 2018.

Bij Bandias hebben we de gevangenis aangepast. Je kon eerst geen enkele pagina bezoeken als je in de gevangenis zat. Nu kan je het forum bezoeken en ook berichten schrijven naar leden en het is ook mogelijk om te chatten via de chat en familiechat.

Gast accounts (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 13 december 2018.

Op Bandias hebben we de gast accounts weer terug in het leven geroepen.

Trouwen (Bandias)

[Update]

Door One Two Gaming op 9 december 2018.

Bij Bandias hebben we het trouwen weer terug gemaakt. Iedereen kan dus weer trouwen of scheiden.

Ga direct naar pagina:
<< Vorige | 1 | 2 | 3 | ... | 4 | 5 | Volgende >>